Hybride ketels

Een hybride ketel is een combinatie van een lucht en water warmtepomp. Deze ketel maakt gebruik van energie die gratis en in overvloed aanwezig is; de benodigde warmte wordt namelijk zoveel mogelijk onttrokken aan de buitenlucht. Kortom: de hybride ketel is de optimale combinatie voor het reduceren van CO₂-uitstoot, het verminderen van energieverbruik en het verlagen van de energierekening.

Een voorbeeld is de Daikin-Intergas hybride. Dit is één van de TSI Totaaloplossingen voor zowel verwarming als warm tapwater. Dit verwarmingssysteem bestaat uit een warmtepomp / buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas. Deze hybride ketel levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort. Ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.

Jaarlijks onderhoud voor uw hybride ketel?

Wilt u jaarlijks onderhoud voor uw hybride ketel? Kies dan voor een onderhoud abonnement voor €170,- incl. BTW per jaar. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze abonnementen en prijzen.

Hybride ketels

Onderhoud nodig?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!