Over ons

Bij TSI Totaalservice staan kwaliteit en veiligheid bovenaan: hetgeen wat steeds zeldzamer wordt!

Daarom zijn er bij ons enkel gecertificeerde specialisten werkzaam met de meest recente kennis over alle gasverbrandingstoestellen en duurzame oplossingen in huis. Uitgerust met de benodigde kennis en ervaring, passie, gedrevenheid en meetapparatuur, zorgen wij ervoor dat u niet in de kou komt te zitten.

Onze bevlogen monteurs beschikken over de juiste kennis en vakmanschap. Als erkend lid van Techniek Nederland voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria. Daarbij zijn wij ook nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector.

Onze vakmannen!

Freek Habraken is op 15 jarige leeftijd bij De Laat en Kappen begonnen waar Jan destijds mede eigenaar was. Na 4 jaar is Freek met zijn collega Sander van der Bruggen het bedrijf Modi Dak & Installatietechniek begonnen wat inmiddels alweer zijn 15 jarig bestaan viert.

Freek en Jan zijn altijd contact blijven houden. Zo ontstond enkele jaren geleden ook het idee over een samenwerking, zodat Jan langzaam een stapje terug kon gaan doen en op deze manier Freek het stokje over kon nemen. En zo is TSI Totaalservice ontstaan.

Danny Swartz is daarbij in dienst gekomen als Service Technicus. Met zijn jarenlange kennis en ervaring mét certificering op het gebied van verbrandingstoestellen is hij een goede aanvulling op Jan en Freek.

Ook verwelkomen wij onze nieuwe collega Wil! Onze service en onderhoud monteur in opleiding. Inmiddels al weer enige tijd zelfstandig op pad met zijn eigen bus. En heeft hij al de nodige ervaring op gedaan binnen ons bedrijf.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!

Vanaf juli 2021 verwelkomen wij ook de klanten van SYSTEMD.

Afgelopen jaren hebben Freek en David regelmatig contact gehad om een samenwerking aan te gaan. Met het idee dat uiteindelijk David een stapje terug kon doen. Helaas is het anders gelopen dan we allemaal hadden verwacht en is David na een kort ziekte bed overleden. Na jaren trouwen dienst nemen wij nu het stokje over van David en Marja.

Wat verandert er voor u als klant?

Voor u als klant betekent dat u hetzelfde onderhoud abonnement blijft behouden maar word uitgevoerd door ons, TSI Totaalservice. Naast Freek Habraken zullen ook onze monteurs Danny & Wil u te woord staan: telefonisch en aan huis. Op ons kantoor in Schijndel is Janneke werkzaam. Zij zal telefonisch al uw vragen beantwoorden en met u de afspraken inplannen.

Kappen Totaal Service en TSI slaan de handen ineen om u als klant mee te nemen in een toekomst met expertise en daadkracht.

Wat verandert er voor onze bestaande klanten? Om te beginnen krijgt u meer aanspreekpunten. Naast Jan Kappen zullen ook Freek Habraken (links) en Danny Swartz (rechts) u te woord staan; telefonisch en aan huis. Ook hebben wij een nieuwe collega erbij, Janneke Barten, zij zit in Schijndel op kantoor en zal al uw vragen beantwoorden en met u bellen om de afspraken in te plannen. Het telefoonnummer blijft gewoon hetzelfde en ook de wijze van het doorverbinden blijft zoals u van ons gewend bent.

Tevens gaan we over naar een digitale facturering. Daarmee zal ook het bankrekeningnummer veranderen. Deze gegevens vindt u terug op de volgende factuur.