Over ons | Meet the team

Bij TSI Totaalservice staan kwaliteit en veiligheid bovenaan: hetgeen wat steeds zeldzamer wordt! Daarom zijn er bij ons enkel gecertificeerde specialisten werkzaam met de meest recente kennis over alle gasverbrandingstoestellen en duurzame oplossingen in huis. Uitgerust met de benodigde kennis en ervaring, passie, gedrevenheid en meetapparatuur, zorgen wij ervoor dat u niet in de kou komt te zitten.

Freek Habraken is op 15 jarige leeftijd bij De Laat en Kappen begonnen, waar Jan destijds mede-eigenaar was. Na 4 jaar is Freek met zijn collega Sander van der Bruggen het bedrijf Modi Dak & Installatietechniek begonnen wat inmiddels alweer zijn 18 jarig bestaan viert.

Freek en Jan zijn altijd contact blijven houden. Zo ontstond enkele jaren geleden ook het idee over een samenwerking, zodat Jan langzaam een stapje terug kon gaan doen en op deze manier Freek het stokje over kon nemen. En zo is TSI Totaalservice ontstaan.

Onze bevlogen monteurs beschikken over de juiste kennis en vakmanschap. Als erkend lid van Techniek Nederland voldoen we aan hoge kwaliteitscriteria. Daarbij zijn wij ook nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de energiesector.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!