CV-ketels

Om een CV-ketel in topconditie te houden, is onderhoud nodig. Als richtlijn adviseren wij u om periodiek onderhoud te laten uitvoeren aan uw CV-ketel. Het werkelijke onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het toestel. Daarom adviseren wij u om een bijvoorbeeld een jaar na installatie ons te vragen een eerste inspectie uit te voeren om te beoordelen hoe vaak onderhoud nodig is. Is uw toestel al wat ouder? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Bij periodiek onderhoud kijken wij naar de veilige werking, meten wij diverse waardes op juistheid, reinigen wij uw toestel en vervangen wij defecte of aan hevige slijtage ondervonden onderdelen. Technische systemen vragen altijd om onderhoud, zodat de veiligheid en levensduur worden gewaarborgd. Onze technici zijn vakkundig en gediplomeerd!

Jaarlijks onderhoud voor uw CV-ketel?

Wilt u jaarlijks onderhoud voor uw CV-ketel? Kies dan voor een onderhoud abonnement voor € 117,50 incl. BTW per jaar. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze abonnementen en prijzen.

CV-ketels

Onderhoud nodig?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!