Ventilatie algemeen

Een goed binnenklimaat is zeer belangrijk. Ventilatie speelt hierbij een cruciale rol. Uw woning moet comfortabel zijn, het binnenklimaat gezond en dit uiteraard op een zo energiezuinig mogelijke manier. Dit vraagt om slimme en optimale ventilatie. TSI Totaalservice biedt u diverse ventilatie oplossingen, service en onderhoud.

Het is belangrijk om uw mechanisch ventilatiesysteem regelmatig te reinigen, omdat uw ventilatiekanalen anders een verzamelplek worden voor stof, bacteriën, vocht en ongedierte. Dit heeft grote gevolgen voor de luchtkwaliteit in huis en de werking van uw systeem. Goed werkende mechanische ventilatie is erg belangrijk voor de gezondheid van u en uw huisgenoten. Een goed werkend systeem helpt een gezonde luchtvochtigheid te creëren in huis, wat klachten als hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten, longaandoeningen en allergieën voorkomt.

Jaarlijks onderhoud voor uw ventilatie?

Wilt u jaarlijks onderhoud voor uw WTW unit/ventilatie? Kies dan voor een onderhoudsabonnement. Voor de WTW unit geldt categorie F en betaalt u €72,- incl. btw per jaar. Voor een ventilatiebox geldt categorie E en betaalt u €32,20 incl. btw per jaar.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze abonnementen en prijzen.

Ventilatie algemeen

Onderhoud nodig?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!