Mechanische ventilatie reinigen

Een mechanisch ventilatie systeem vraagt om regelmatig onderhoud en reiniging voor een optimaal binnenklimaat. Heeft u in uw woning of gebouw een mechanisch ventilatie systeem, laat dit dan periodiek reinigen door gespecialiseerde monteurs.

Onderhoud en reinigen van complete mechanische ventilatie

Een goed werkende mechanische ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. Een slecht onderhouden of niet gereinigd ventilatiesysteem kan namelijk een verzamelplaats worden voor stof, bacteriën, vocht, schimmel en ongedierte. Schone en gezonde lucht door uw ventilatiesysteem kan dus verschillende luchtwegklachten voorkomen. Ook voorkomt u door goed onderhoud mechanische mankementen.

Wij adviseren een complete reiniging van uw mechanische ventilatie eens in de zes jaar in combinatie van periodiek onderhoud, waarbij de ventilatie box eens per jaar gereinigd wordt. Voorkom klachten en problemen en sluit voor uw ventilatie systeem een onderhoudscontract af.

CV-ketels

Uw ventilatie reinigen?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!