Intergas HRE 36/30 geplaatst in Schijndel

Vandaag heeft onze monteur weer een leuke klus mogen uitvoeren. Hij heeft in Schijndel een Nefit ketel uit 2001 mogen vervangen voor een splinternieuwe Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30. Deze ketel is uitermate geschikt voor een vrijstaande woning en heeft veel voordelen. Zo is hij onder andere zeer laag in zijn gasverbruik en door zijn afmetingen erg compact.

Daarbij kwam nog een groot voordeel kijken. De klant is, net zoals veel anderen in deze tijd, geïnteresseerd in een hybride warmtepomp. Daar is momenteel heel veel vraag naar, waardoor ze niet/lastig leverbaar zijn. Het voordeel van de Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 is dat hij in de toekomst makkelijk te koppelen is aan een warmtepomp, ook van Intergas. De Intergas hybride warmtepomp is dé oplossing voor zowel verwarming als veel warm tapwater. Voor deze klanten dus ook een goede oplossing, nu de warmtepompen tijdelijk niet leverbaar zijn voor ons. Het unieke verwarmingssysteem, bestaande uit een warmtepomp/buitenunit van Intergas en een HR-ketel van Intergas levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door. Ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.

Wanneer er meer zicht is op de levering van de warmtepomp van Intergas, nemen we contact op met deze klant om een afspraak in te plannen voor het plaatsen van de hybride warmtepomp.