Overname SystemD door TSI Totaalservice

Vanaf juli 2021 verwelkomen wij ook de klanten van SystemD.

Afgelopen jaren hebben we regelmatig met David contact gehad om een samenwerking aan te gaan. Met het idee dat uiteindelijk David een stapje terug kon doen.

Helaas is het anders gelopen dan we allemaal hadden verwacht en is David na een kort ziekte bed overleden. Na jaren trouwe dienst nemen wij nu het stokje over van David en Marja.

Wat verandert er voor u als klant?

Voor u als klant betekent dat u hetzelfde onderhoud abonnement blijft behouden maar dat dit nu wordt uitgevoerd door ons, TSI Totaalservice.

Naast Freek Habraken zal ook onze monteur Danny Swartz u te woord staan: telefonisch en aan huis. Op ons kantoor in Schijndel is Janneke Barten werkzaam. Zij zal telefonisch al uw vragen beantwoorden en met u de afspraken inplannen.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!TSI Totaalservice in regio Schijndel

TSI totaalservice is gevestigd in Schijndel en we zijn werkzaam in de gehele regio. Wij leveren onze service in een regio van +/- 15 km (Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Veghel, Nijnsel, Vught, etc.). Wij zijn een klein bedrijf maar groots in het juiste onderhoud van uw cv-installatie. Dus heeft u een vraag of denkt u dat u cv-installatie wel een check up kan gebruiken. Bel ons en plan een afspraak!