CV-ketel vervangen in Veghel binnen 24 uur

Deze klant in Veghel kan weer genieten van een goed werkende, en vooral veilige, nieuwe CV-ketel. Nadat de oude CV-ketel niet meer door de keuring kwam, hebben we binnen 24 uur voorzien van een nieuwe ketel.

Jaarlijks CV-ketel onderhoud

Onze monteur Danny kwam bij deze klant in Veghel, voor het jaarlijkse onderhoud aan de CV-ketel. Helaas kwam deze niet meer door de keuring heen. Er waren namelijk CO2 gassen aan het lekken. Erg gevaarlijk voor de gezondheid van de bewoners. We hebben dan ook besloten om deze direct uit te schakelen om de veiligheid in de woning te garanderen.

Gelukkig kwamen we hier achter tijdens ons jaarlijks onderhoud aan de CV-ketel. Vanuit slecht onderhouden CV-ketels of CV-ketels in ruimtes zonder ventilatie kan namelijk koolmonoxide ontstaan: een gevaarlijk gas waarvan een kleine hoeveelheid al kan leiden tot verschrikkelijke gevolgen. Tijdens een onderhoudsbeurt van onze specialisten inspecteren we de CV-ketel of andere installatie, kijken we naar veilige werking, meten we diverse waarden en reinigen we het toestel. Meer hierover leest u in ons blog ‘Koolmonoxide (CO) vergiftiging voorkomen door CV-ketel onderhoud’.