Nieuwe CV-ketel geplaatst in Schijndel

Deze week hebben we een nieuwe CV-ketel geplaatst in Schijndel. De oude ketel bevond zich op zolder, bereikbaar via een vlizotrap. Dit oude exemplaar was een Nefit Ecomline, bouwjaar +/- 1975.  Als u zich bedenkt dat een ketel gemiddeld 15 jaar meegaat, is dit wel een erg oud exemplaar.

In dit huis zijn de nieuwe eigenaren van boven tot onder aan het verbouwen geslagen. Daar hoort ook een nieuwe CV-ketel bij. We vervangen hierbij ook de rookgasafvoer en zorgen dat er nieuwe leidingen worden aangelegd. Op de hele bovenverdieping hebben we nieuwe radiatoren gehangen. Beneden heeft de klant gekozen voor vloerverwarming. Deze is ook door ons aangelegd.

CV-ketel Intergas HRE 36/30 CW5

  • Geschikt voor tussenwoningen, maar ook vrijstaande woningen
  • Zeer laag in gasverbruik
  • Milieuvriendelijk
  • Eenvoudig te installeren en te bedienen
  • Eenvoudig te onderhouden

Nieuwe thermostaat plaatsen: De Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een gebruiksvriendelijke thermostaat die compact en modern is. Het touchscreen zorgt ervoor dat de bediening eenvoudig is. Met het Open Therm protocol wordt de CV-ketel automatisch aangepast aan de warmtebehoefte in huis. In combinatie met de gateway is deze thermostaat te bedienen met de Comfort Touch app van Intergas. U kunt hiermee op afstand de thermostaat bedienen, ideaal!