CV onderhoud Den Bosch

Om optimaal en langdurig van de CV ketel gebruik te kunnen maken is periodiek onderhoud belangrijk! Voor CV onderhoud in Den Bosch bent u bij TSI Totaalservice aan het juiste adres. Wij zijn uw professionele partner voor dit jaarlijkse onderhoud, en dat tegen een scherp tarief. Dat geeft u de zekerheid dat uw CV ketel lang mee zal gaan en ook weet u zeker dat alles in orde is. Wij nemen u dit stukje onderhoud van uw woning uit handen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

CV onderhoud in Den Bosch met onderhoudsabonnement

De meest voordelige vorm van CV onderhoud in Den Bosch is middels een onderhoudsabonnement. Dit kost u slechts € 98,- per jaar en in de praktijk betekent dit periodiek onderhoud. Wij komen dus jaarlijks langs om de CV ketel te controleren, schoon te maken en te onderhouden. Blijkt een onderdeel aan vervanging toe te zijn? Dan maken we dat gelijk voor u in orde. Dit garandeert veiligheid, want tijdens het onderhoud verzorgen wij alle volgende zaken:

  • Juistheid van diverse waardes
  • Reiniging van het toestel
  • Vervanging van defecte onderdelen
  • Controle veilige werking

CV-ketels

Onderhoud nodig?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!

Met ons CV onderhoud in Den Bosch weet u zeker dat uw ketel altijd optimaal presteert. Dit wil zeggen dat ons onderhoud ervoor zorgt dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat, wat een financieel rendement oplevert. Kiest u liever voor een duurzamere oplossing? U kunt tevens bij ons terecht voor een warmtepomp in Den Bosch.


Specialistische aanpak

TSI Totaalservice bestaat uit een team van vakkundige en gediplomeerde medewerkers die precies weten wat te doen. Dit zorgt in de praktijk voor een efficiënte aanpak en een goed resultaat. Het advies is te allen tijde om CV onderhoud in Den Bosch aan professionals over te laten. Met onze specialistische aanpak zal de kans op storingen geminimaliseerd worden, de levensduur neemt fors toe en dit alles levert als resultaat op dat het beter is voor het milieu. Meer weten over het onderhoudsabonnement dat wij u aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Ook voor andere diensten

Naast CV onderhoud in Den Bosch kunt u ook bij TSI Totaalservice terecht voor andere diensten. Zo zijn wij tevens een all-round installatiebedrijf in Den Bosch, in de breedste zin van het woord. We kunnen bijvoorbeeld ook een warmtepomp of een airco installeren in Den Bosch. De CV ketel vervangen door een hybride ketel? Het kan allemaal, TSI Totaalservice staat klaar om voor u aan de slag te gaan.


Cv onderhoud Den Bosch