Nieuwe CV-ketel

Een CV-ketel die uitvalt, dat gebeurt altijd onverwacht. Plots zit u zonder verwarming of warm water. Helemaal in het najaar of winter erg vervelend. Is uw CV-ketel stuk en kan deze niet meer gerepareerd worden? Dan is het tijd voor een nieuwe CV-ketel. Bij TSI Totaalservice zorgen we dat u snel geholpen wordt zodat het snel weer warm wordt in huis.

Het kopen van een nieuwe CV-ketel kan best ingewikkeld zijn. Er zijn namelijk veel verschillende merken en types op de markt: allen met verschillende voor- en nadelen. Niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. De juiste ketel voor uw huis is afhankelijk van uw situatie, wensen en budget. De experts van TSI Totaalservice denken graag met u mee en kijken wat voor u de beste nieuwe CV-ketel is.

Bekijk ook alternatieven: CV-ketel of warmtepomp?

Nederland gaat van het gas af. Daarom speelt bij veel mensen, waarbij de CV-ketel stuk gaat, dan ook de vraag: is het nog wel verstandig om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen? Of kan ik beter voor een alternatief, zoals een warmtepomp kiezen? Wij raden aan om te kijken naar een energiezuinigere ketel met hoog rendement. Dan kunt u later altijd nog beslissen om over te stappen op een andere warmtebron. Alternatieven vragen namelijk om verduurzaming en dit is een tijdrovende en bovendien relatief duur proces. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten als uw CV-ketel het plots begeeft.

U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een hybride ketel. Dit is een combinatie van een lucht en water warmtepomp. De benodigde warmte wordt zoveel mogelijk onttrokken aan de buitenlucht. Een ideale combinatie van een ketel en een warmtepomp wat zorgt voor verminderde CO2 uitstoot en het verminderen van energieverbruik.

Met onderhoud gaat je CV-ketel langer mee

Een CV-ketel bestaat uit allerlei onderdelen. Die onderdelen kunnen slijten of niet helemaal meer goed samenwerken. Kleine problemen die gemakkelijk opgelost kunnen worden. Als dit niet op tijd gebeurt, kan de gehele ketel gaan slijten en daardoor gaat deze minder lang mee. Regelmatig onderhoud kan dit voorkomen. Met een onderhoudscontract bij TSI Totaalservice houden we uw ketel in de gaten en zorgen we voor meer efficiëntie en een langere levensduur.

CV-ketels

Nieuwe CV-ketel nodig?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!