CV-ketel storing

Last van een CV-ketel storing? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Koude douche? Worden de radiatoren worden niet warm? Niet werkende thermostaat? Wij staan voor u klaar om uw CV-ketel storing op te lossen.

Er zijn verschillende oorzaken van uw CV-ketel storing. Sommige oorzaken kunt u zelf oplossen. Controleer dan ook altijd eerst zelf wat er aan de hand kan zijn. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water zit. Tevens kunnen we u makkelijker en sneller van dienst zijn als we weten wat er precies aan de hand is. Als u water hoort stromen in de radiatoren of deze hoort kloppen of tikken, kan het zijn dat u de radiatoren moet ontluchten. Bekijk ook altijd de waterdruk op uw CV-ketel. Is deze minder dan 1,5 bar? Dan dient u uw CV-ketel bij te vullen.

Heeft u bovenstaande punten gecontroleerd, maar lost dit het probleem niet op of is er sprake van een ander probleem? Of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact met onze service monteur via 073 – 594 4325. TSI Totaalservice helpt u graag bij uw CV-ketel storing in regio ’s-Hertogenbosch. Als u bij ons een service abonnement heeft afgesloten, proberen we het probleem binnen 24 uur voor u op te lossen.

CV-ketels

CV-ketel problemen?

Bij TSI Totaalservice staat kwaliteit en veiligheid bovenaan. Met u, onze klant, als middelpunt voor service en kwaliteit!